Det blir visst en (o)vana det här...

Ja... Lite märkligt att jag lyckas peta ned två inlägg på kort tid. Eller är det fler kanske. Tre? Nåja, det är väl alltid bra på något sätt.

Det kanske är mitt skrivande som gör sig påmint igen, men jag ska inte sätta mig och skriva på mitt senaste verk nu; om jag väl börjar och fastnar så hinner klockan bli 01 innan jag anser mig klar. Börjar jag så måste jag avsluta. That's it. Mitt senaste projekt är det jag nämnde i förra inlägget, det som var inspirerat av ett datorspel. Jag skrev faktiskt en kort del alldeles nyss men ja, de längre bitarna, förklaringen om tunnelbanan får vänta lite. Nöjd är jag hur som helst.

Det är två skoldagar kvar den här veckan och jag undrar om jag borde fundera mer över dem. Tisdag: Något slags föreläsning om något slags ämne. Sedan var det något om en POLAR-pryl för praktiken. Efter det är det fyra dagar ledighet som gäller innan det är nio dagar VerksamhetsFörlagd Utbildning, VFU (ja, jag märkte ut initialerna).
Jag ska till Äppelviksskolan. Var där i fredags och det gick fint. Jag verkar ha fått en bra handledare och det ska bli kul att komma ut på praktik istället för att sitta och slöa ihop i ett dammigt klassrum. Det blir en chans att verkligen fundera över huruvida lärarhögskolan är rätt val!

För stunden är jag för trött för att fundera så mycket. Vilket är lustigt egentligen eftersom jag är trött i skallen efter att ha funderat för mycket. :P Känns ju lagom logiskt och lätt härligt!
Tänk vad praktiskt det vore om man bara hade sina pengar, sin bostad och sedan inte behövde göra mer åt saken!

Vad vill jag ha av livet egentligen? Oerhört bra fråga, om jag får säga det själv. Vad vill livet ha av mig? Knepig fråga den här gången; kanske går den att besvara om jag lyckas svara på den första... Svaret skulle kunna vara att livet inte ska ha något av mig. :)

När man tänker lite på saken, vad har jag för skyldigheter i livet? Har jag några alls förutom de jag själv ålägger mig? Nu för tiden är det ju rätt passé med skyldigheten att föra arten vidare. :P Vill jag ha barn? Nej, inte just nu. ;) Kanske en annan gång...
Jobb? Det är en ruskigt bra fråga. Jag som alltid trott att jag ska ha ett ordentligt, meningsfullt yrke som räddar världen. :P Ingenjör och hitta lösningen på något besvärligt världsproblem... Lärare och fixa skolan... Polis... Ja, polis är väl det jag tänker mig just nu. Jag hoppas att sökningen till polishögskolan går vägen och att jag börjar där jan-11!

Kanske skulle jag satsa på att bli författare ändå? Ta jobbet på tunnelbanan om läraryrket inte är rätt och bara skriva under året som går? Eller bara ett annat jobb och ge mig fan på att fixa det! Måste bättra på disciplinen där. Kanske har jag ändå det som krävs. Det är väl bara att jobba stenhårt på det och se vad som går att ordna!

På tal om disciplin så har i alla fall träningen fungerat hjälpligt. Körde ett skönt pass idag! Bröst, axlar, armar, skuldror och mage. Och vingarna ja. På onsdag blir det ben, mer armar och ordentligt med ryggövningar plus lite mage! Nu är det bara att satsa på att komma i form till... livet typ. Till hösten kommer Midnattsloppet och Lidingöloppet som stora händelser. Midnatten är mest för att det är kul och för att jag sprang förra året; måste ju slå tiden från 09. ;) Lidingöloppet är mer av en tung utmaning som jag inte kan motstå. 30 km löparspår i terrängen... Det är något att bita i!

Nej, det är nog dags att stänga ned här. Bloggen fungerar ju rätt bra som ventil för alla märkliga nattankar jag tycks ha på sistone. Alltid något.

RSS 2.0