En morgon mitt i cybernetiska ingenmansland

Ja, klockan är alldeles för mycket egentligen, men av någon anledning känner jag inte riktigt för att gå och lägga mig. Efter en debatt om Sverigedemokraterna på en annan hemsida så snurrade jag vidare på webben och tänkte att jag skulle ta mig en titt på ett favoritobjekten för allmän aggression: Nationalsocialistisk front och dess likar...
Oftast blir man bara arg av att läsa om NSF, men som det så vackert heter: "Know your enemy". Nu tänker jag inte på att man ska göra som AFA och anfalla godkända demonstrationer eller så, men samtidigt blir jag nyfiken på hur NSF tänker.

Till att börja med är de gärna ute och viftar med slagord som "dubbelmoral" och liknande i ett försök att beskriva politiker i Sverige som inte är lika radikala eller delar deras åsikt. Problemet är bara att de gör bort sig i samma grad som de personer de hoppar på! Jag citerar från NSFs hemsida (eller en av dem iaf):

"Vi har fått nog av vekhet och daltande!
Vi har fått nog av mångkultur!
Vi tillåter inte ungdomsvåld, våldtäkter, pedofili, drogmissbruk, åldringsrån eller mord!
Vi tillåter ingenting som skadar vårt stolta svenska folk!
Ordningens, sanningens och folkgemenskapens tid har startat!
Vi är nationalsocialistisk front, vi är svenskarnas parti!
"

På något vänster tycks de i detta citat missa att större delen av ungdomsbrott, våldtäkter, pedofilfall, drogmissbruk, rån och mord begås av "svenskar". Vem har missat Anders Eklund t ex? Två mord samt pedofili... Ungdomsgänget i Rödeby som trakasserade en familj tills pappan i familjen sköt två av ungdomarna, varav en dog... Man kan göra listan lång! Observera att jag inte säger "åldringsrån" i min egen lista, för jag är tämligen övertygad om att alla åldersgrupper är drabbade av rån och att de flesta begås av svenskar.

Med andra ord vill jag påstå att NSF inte är något annat än hycklarnas och ordvrängarnas parti. Läser jag på deras hemsida om ett torgmöte i Västerås blir jag lite förvånad över att DE blir förvånade när polisen vill hindra dem från att genomföra mötet. Ingenstans står det att de hade tillstånd till mötet... Nu kan jag inte de juridiska svängarna kring vad man måste ha tillstånd för, men jag tror nog att man bör ha tillstånd för att hålla ett möte på ett stadstorg. Det var de enligt hemsidan tvungna att ha i Linköping. Hur kan man då vinkla det till att allt är polisens fel när de vill hindra partiet från att genomföra mötet? Ytterst märkligt...

Nu ska jag inte sitta här och orera om vad som är rätt och fel, för det börjar bli alldeles för tidigt för sådant. Jag borde nog sova lite också om jag ska orka med lördagen och allt det som ska göras. Sist men inte minst vill jag ändå påpeka att det är min starka övertygelse att det är partier som NSF och liknande som är det stora hotet mot Sverige som land. Den dag vi anammar en politik som ens tassar i närheten av deras filosofier kommer jag att lämna Sverige, om jag inte redan gjort det p g a annat politiskt hyckleri.

Kommentarer
Postat av: Isabel

Var in en vända och tittade...

Du har starka åsikter! Men måste nog hålla med till stor del. Även fast de säkert vill tänka på Sveriges bästa så blir det ju tokigt när de uttrycker det så där.



Fortsätt så här! Kanske även är dags för en själv att plocka fram det politiska intresset igen.

2008-08-09 @ 10:19:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0